Search
Close this search box.

Albalat dels Tarongers es va plenar de música amb una edició més de la Gala de la Música del Camp de Morvedre

La Junta Comarcal de Societats Musicals Federades del Camp de Morvedre va cel.lebrar ahir 2 d’Octubre a Albalat dels Tarongers la VII Gala de la Música del Camp de Morvedre on es van lliurar els Premis Orpheo 2022. Aquest event s’enquadra dins de la Campanya d’Activitats Comarcals de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV).

El públic assistent va omplir l’auditori del jardi del riu d’Albalat dels Tarongers recolzant aquesta iniciativa. A més del lliurament dels premis, també es va poder disfrutar de les actuacions de tres de les bandes de la comarca l’Agrupació Músic-Cultural d’Algar de Palancia, l’Orquestra Simfònica de la Lira Saguntina i, l’amfitriona de l’esdeveniment, la Societat Músic-Cultural d’Albalat dels Tarongers.

A l’event estigueren els presidents de les 12 Societats Musicals de la comarca i representants de les seues directives També estigué la Presidenta Comarcal, Fina Gómez, qui va comentar al seu discurs que “Es una alegría recuperar el format normal de la Gala després de la pandemia i poder mostrar a la societat tot el treball que es fa a les SSMM de la nostra comarca”. També va anunciar que anava a crèixer el nombre de bandes federades a la comarca, ja que la societat musical d’Alfara de la Baronia s’anava a integrar a l’estructura.

Gran nombre d’autoritats van asistir tambè a l’acte, entre elles l’anfitriona i alcaldessa d’Albalat dels Tarongers, Maria Teresa Pérez Furió a més de practicament tota la resta d’alcaldes de la comarca i nombrosos regidors que no es van voler perdre l’esdeveniment.

En representació de la FSMCV van acudir a l’acte la presidenta Daniela González i el vicepresident Roberto Escobar i Juan Bocanegra President Comarcal de l´Horta Nord. També estiguè a l’acte Vicent Cerdà, President de la Confederació  Espanyola de Societats Musicals (CESM).

Tots els premiats reberen amb emoció el seu premi inclós Manuel Muñoz Pérez, Premi Orpheo Especial concedit per la Junta Directiva Comarcal pel seu treball al món de les bandes des de la FSMCV de la que es vicepresident artístic.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías