Search
Close this search box.

La Unión Musical de Sax celebra la campanya ‘Músics amb denominació d’origen’

El concert tindrà lloc el 9 d’octubre a les 17.30 hores.

La Unión Musical y Artística de Sax oferirà un nou concert diumenge que ve 9 d’octubre. L’esdeveniment, que tindrà lloc en la Plaça Major de Sax a les 17.30 hores, estarà emmarcat en la campanya ‘Músics amb denominació d’origen’.

El projecte de la Unión Musical i Artística de Sax ha sigut un dels 25 triats de la Comunitat Valenciana i estarà dotat amb una ajuda de 1.000€. Es tracta d’una aposta per rescatar part del repertori del compositor valencià Sr. Miguel Villar González, director de la banda simfònica en la dècada dels 70.

Així doncs, en la cita musical s’escoltaran pasdobles dedicats a saixencs que van contribuir al desenvolupament i creixement de la Unión Musical en una època difícil, així com obres dedicades al municipi i a l’agrupació musical.

L’esmentada iniciativa està organitzada per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i compta amb el patrocini de Turisme de la Comunitat Valenciana, i consistirà en la realització de 25 concerts en tota la regió, amb l’objectiu de construir una agenda cultural i incentivar el turisme.

Sota la batuta del seu director, José Antonio Antolín Polo,s’interpretaran les següents composicions en la primera part: «Compañ-Barceló», «El desmay del Moro», «Entrada sajeña», «El Picayo» i «Alma sajeña».

En el segon temps, s’escoltaran les obres «Añoranza sajeña», «Manolo el Panrollo», «Juanito Mataix», «El Patas» i «Unión Musical Sax».

Per a més informació, visiten la nostra pàgina web: www.unionmusicalsax.es

Gabinet de Comunicació

Unión Musical y Artística de Sax

Compartir:

Últimas noticias

Categorías