Search
Close this search box.

Alumnes del curs d’alt rendiment d’AD LIBITUM actuaran amb l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent

El curs d’alt rendiment d’AD LIBITUM inclou enguany, com a novetat, un curs de direcció a càrrec de Miguel Romea, qui compta amb un ampli currículum entre el que destaca ser director convidat de l’Orquestra Nacional d’Espanya i dirigir pròximament l’Orquestra de RTVE.

A més, el curs d’Alt Rendiment, en la seua modalitat instrumental, comptarà amb grans professionals de prestigi nacional i internacional. Entre d’ells destaca el violinista Vasko Vassilev, director artístic de la Covent Garden Soloist i de la London Chamber Orchestra, el clarinetista José Franch-Ballester, membre de la Chamber Music Society del Lincon Center de Nova York i docent de la University of British Columbia, el trompetista Luis González, professor del Centre Superior de Música del País Basc Musikene i del Conservatori Superior del Liceu, la flautista Magdalenta Martínez, solista de l’Orquestra Palau de les Arts, i el violinista David Fons, professor del Conservatori José Iturbi de València.

Precisament els tres últims actuaran com a solistes i acompanyaran els alumnes del curs, procedents de tota Espanya, en el seu concert d’orquestra junt amb la Simfònica Caixa Ontinyent sota la direcció de Miguel Romea.

Un concert que tindrà lloc els pròxims 28 i 29 de juliol al Teatre Echegaray, del qual la formació és resident, i en què s’interpretarà un programa d’altíssim nivell.

Programa

  1. Rondó Hungarese per a viola i orquestra de Weber / Solista: David Fons
  2. Concert per a trompeta i orquestra en Mib (Allegro) de Haydn / Solista: Luis González
  3. Andante per a flauta i orquestra en Do M de Mozart / Solista: Magdalena Martínez
  4. Simfonia Nº 9, ‘Nuevo Mundo’ de Dvořák

Venda d’entrades

Les entrades, al preu de 13 euros (i 7 euros butaca jove per a estudiants) estan a la venda a AD LIBITUM i a www.caixaontinyent.es.

Inscripció curs alt rendiment i direcció: www.colonia-musical.es

Compartir:

Últimas noticias

Categorías