Search
Close this search box.

Andreu Valor i la Música Nova protagonitzen un “Bandautòrium” amb sabor a aniversari

Andreu Valor i la Societat Musical Nova d’Alcoi oferiran aquest dissabte el concert “Bandautòrium” en l’auditori Amando Blanquer, en el parc de la Zona Nord en Alcoi. Serà una audició especial ja que se celebraran els 175 anys de la banda alcoiana i els 10 anys de trajectòria musical del cantautor.

Els músics i el grup d’Andreu Valor interpretaran més de dotze cançons amb lletres de Valor i amb arranjaments del compositor Ramón Garcia i Soler. Un espectacle simfònic en que els músics de la Nova porten treballant des de fa més de tres mesos i que ja han iniciat el compte enrere per al gran dia amb els últims assajos. José Antonio Llinares, president de la Música Nova d’Alcoi explica:

“Estem tots amb molta il·lusió i amb ganes de fer aquest concert i els assajos que ens queden esta setmana”.

Andreu Valor destaca aquest projecte que, desprès d’un temps de preparació, està sent una realitat. Durant aquestos mesos està fent una gira amb “Bandautòrium” que tindrà la seua parada a Alcoi aquest 15 de juliol i serà una actuació molt especial. Segons assenyala el cantautor:

“S’ajunten molts astres en comú, és el 175è aniversari d’una banda tant important i nosaltres som del poble veí que sempre tenim com a referència a Alcoi. La veritat és que tindre aquest tipus de circumstàncies és una de les coses que ens fa sentir super orgullosos per la possibilitat”.

El fil conductor d’aquest projecte simfònic són les cançons que parlen “d’una manera d’entrendre la vida en general, conforme ens agrada als cantautors” i seria “inviable sense una banda. El tindre l’orgull de poder-ho fer amb la solvència i l’elegància en una banda tant potent com la Nova per a nosaltres és un dels somnis fet realitat”, afig el cantautor.

El concert estarà dirigit pel titular de la Música Nova Juan Doménech Calaforra i com a directors convidats estaran els músics de la Nova José Antonio Llinares Igual, Moisés Olcina Berenguer i Jesús Fuertes García. El públic, en aquest sentit, podrà observar una direcció musical “molt xula”, és a dir “voran a quatre persones que li donen un sentit a la música”, diu Olcina.

El concert compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi i la Diputació d’Alacant i s’emmarca en la programació cultural “Viu L’Estiu”. Una cita que començarà a les 22.30 hores. El regidor de Cultura, Raül Llopis, convida:

“A tota la ciutadania que puga disfrutar d’aquest moment màgic que crec que ho serà per a la banda, per als directors, per a Andreu i per a tots aquells que van a fer gaudir a tot el públic que vaja a l’amfiteatre Amando Blanquer”.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías