Search
Close this search box.

Aprovada moció en defensa de la Banda Simfònica Municipal d’Alacant

Aquest matí durant el Ple Municipal celebrat a l’Ajuntament d’Alacant s’ha aprovat la moció presentada pel grup municipal Guanyar Alacant en defensa de la Banda Simfònica Municipal d’Alacant.

Durant el Ple, els representants de la Banda Municipal han llegit els missatges de suport que, des de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i des de les quatre Societats Musicals de la localitat, s’han fet ressò de la seua delicada situació i de la necessitat de comptar amb un major suport institucional.

En aquest sentit, la pròpia Federació ha agraït ja al Gabinet d’Alcaldia el posicionament de l’entitat i la seua disposició a complir amb les demandes presentades.

La demanda de creació d’una comissió no permanent amb la finalitat d’elaborar un Reglament per a la Banda Simfònica Municipal, així com la proposta d’atorgar a aquesta entitat la Medalla de la Ciutat d’Alacant en reconeixement de la seua importància històrica, cultural i social han sigut aprovades per unanimitat.

També s’ha aprovat per majoria la necessitat de recuperar, abans de la fi de legislatura, almenys els 54 artistes més una direcció amb que dispossava la Banda en 2010, així com el compromís de respectar en 2018 i anys successius l’existència i dotació adequada de partides pressupostàries específiques per a la Banda de Música.

Documentació

Moció per a dotar a la Banda Municipal d’Alacant d’un Reglament de funcionament [PDF].

Carta de suport de la FSMCV a la Banda Municipal d’Alacant [PDF].

Comunicat de suport de les 4 societats musicals federades locals [PDF].

Comunicat de l’aprovació de la moció presentada en l’Ajuntament d’Alacant [PDF].

Compartir:

Últimas noticias

Categorías