Search
Close this search box.

Arranca el XXIV “Febrer Musical” de Cox amb la SM La Armónica

Arriba el mes de febrer a Cox, un mes en què es succeeixen les activitats musicals, dins del programa “Febrer Musical” que es celebra cada any a Cox i que es desenvolupa en l’entorn incomparable de l’Auditori Municipal.

Enguany la música de banda, música de cambra, recitals de solistes, música vocal, jazz i inclús un musical caben dins del variat còctel que el Febrer Musical ens porta, i que cada any la Societat Musical La Armónica de Cox organitza en benefici de la difusió cultural i musical amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cox.

Per a clausurar esta edició, La Armónica ha preparat un programa molt especial, en què cal destacar la interpretació de la obra “Raise de Roof” del compositor nord-americà Michael Daugherty, obra de gran complexitat escrita per a timbal solista i banda, i que comptarà amb un dels grans timbalers del nostre país, el timbaler de la Orquestra de la Comunitat Valenciana Gratiniano Murcia, músic coixenc format als seus inicis a La Armónica de Cox. La banda estarà dirigida pel seu titular, Gonzalo Berná Pic.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías