Search
Close this search box.

La Banda Primitiva de Llíria presenta el centre d’experimentació “El Parnàs Emergent”

La Banda Primitiva de Llíria celebra els seus 200 anys d’història l’any 2019, però això no significa que es quede ancorada en el passat. En este sentit, la societat presenta el projecte “El Parnàs Emergent”, un centre d’experimentació i investigació musical , coordinat per Llorenç Barber, i amb la col·laboració de l’IES Lluís Vives de València i l’Associació de música electroacústica i art sonor d’Espanya.

El nostre objectiu és obrir l’espectre musical educatiu de la societat” explica el vice-president Migue Cerezo. “Amb este projecte, que no està reservat únicament als músics, sinó també a camps com la interpretació; pretenem donar l’oportunitat als participants d’enriquir la seua relació amb allò inusitat i desconegut”.

Les primeres sessions del projecte es realitzaran amb una periodicitat mensual i seran gratuïtes. La primera d’elles serà el pròxim 26 de gener a la Sala d’Actes de l’Institut Lluís Vives i la resta es realitzaran a les instal·lacions de la Banda Primitiva de Llíria.

Les sessions, coordinades pel compositor Llorenç Barber, estaran impartides per un conjunt de músics i artistes sonors que faran conscients els participants que una oïda sola no és un ésser. Perquè veure és també sentir. El gest, el moviment, el grafisme i la sinestèsia canten i conten.

Este projecte presentarà la música i les arts sonores i totes les seues característiques – tipologies, regularitat, color – des de nous punts de vista, amb nous materials i tècniques. “El Parnàs Emergent” experimentarà també amb l’instrument del micròfon, l’atzar, la improvisació, les noves tecnologies i l’entorn.

el parnàs

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías