Search
Close this search box.

Cambrass Quintet

Raúl Balaguer y Carlos Blanes, trompetes;
Eliseo Escrig, trompa; Rubén López, trombó;
Luis Lorente, tuba.

Format per la inquietud dels seus components per a perfeccionar la seua formació i difusió de la música de cambra, més en concret, la del quintet de metall. Sent el major dels seus objectius l’aprofundir en la música escrita concretament per a aquesta formació.

Realitzen concerts en el Teatre Principal de Castelló, a l’Auditori i Palacio de Congressos de la mateixa ciutat, en el Cicle de Cambra organitzat per la Banda Primitiva de Llíria, en la II Trobada d’Arts de Llíria, a la Pobla de Vallbona, Burjassot, Calp… Destaquen les seues actuacions al costat del trompetista Rubén Simeó en l’Espai Cultural Ítaca (València), així com en la SGAE, interpretant un programa de música d’autors valencians, realitzant l’estrena absoluta de la Suite
Febrero 2009 de Gersón Padilla. També interpreten com a solistes la versió del concert de V. Ewald per a quintet solista i banda juntament amb les agrupacions de Benaguasil i Vilamarxant.

Entre el seu repertori figuren obres originals, així com transcripcions de les grans obres de música occidental i americana. El compositor Juan Pons Server els dedica una edició de la seua obra El Gelibre, estampa de la meua terra.

Participa en nombrosos projectes pedagògics mostrant les
diferentes características y sonoridades de los instrumentos de viento metal.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías