Search
Close this search box.

Carlos Pellicer presenta Chocolat! per primera vegada en el Brucknerhaus (Àustria)

L’estrena s’emmarca dins del concert que la banda austríaca ha organitzat amb la col·laboració de diferents solistes internacionals de reconegut prestigi, entre ells un dels millors trombonistes del panorama actual, l’argentí Lito Fontana, i els espanyols Raúl Benavent (percussionista solista de l’Orquestra Simfònica de Ràdio Televisió Espanyola), Esaú Borredá (percussionista solista de l’Orquestra Simfònica de Madrid) i Raúl García (trompeta freelance).

Els tres solistes espanyols seran els encarregats de ‘cuinar’ un bon Chocolat! del compositor valencià i també, el trompetista Raúl García i el trombonista Lito Fontana actuaran junts per primera vegada amb la Voestalpine Blasorchester. Sens dubte un programa fet a mesura per a potenciar i evidenciar les increïbles possibilitats tècniques i artístiques d’aquestos cinc músics.

Chocolat! es va estrenar el passat mes de gener a Bèlgica, i des de llavors ha visitat i visitarà alguns dels millors escenaris del nostre país i de la resta d’Europa. Es tracta d’un projecte que pretén acostar a qualsevol banda interessada, amateur o professional, la possibilitat de poder treballar amb aquests músics de primer nivell, tot açò gràcies a l’aportació del sponsor principal: la Fundació Sanganxa.

Més informació en www.carlospellicer.es/chocolat

Compartir:

Últimas noticias

Categorías