Search
Close this search box.

Concert 300. Orquestra Simfònica Lira Saguntina

Organitzat per l’Ajuntament de Sagunt i la Societat Musical Lira Saguntina, l’Orquestra Simfònica Lira Saguntina celebrarà el seu concert extraordinari número 300 dissabte que ve 11 de juny a l’Auditori Joaquín Rodrigo a les 19h. Amb entrada lliure fins a completar aforament.

L’orquestra celebrarà aquesta efemèride al costat de tots els directors que han format part de l’agrupació i amb els músics que durant els 36 anys de vida de l’agrupació han oferit la seua dedicació i esforç com a homenatge i reconeixement a la seua labor. El concert començarà amb la “Obertura de poeta i vilatà” de F. Suppé, dirigida per qui va ser el fundador en 1986 de l’Orquestra, Salvador Prada de Conflent Pérez. A continuació, Juan Antonio Ros Navarro, qui va ser el seu director entre 1992 i 2009, estarà al capdavant de l’orquestra que interpretarà “En les estepes d’Àsia Central” de A. Borodin. Posteriorment i sota la batuta de David Gómez-Ramírez (2009-2016), serà interpretada l’obra “Llum mediterrània” que el propi director va compondre en el 2006 amb motiu de la celebració del 20 aniversari de l’agrupació. El concert de la OSLS, continuarà amb la “Suite de l’òpera de L’Arlésienne” de G. Bizet, dirigida per qui va ser director entre els anys 2016 a 2019, Pere Molina-González. El concert finalitzarà sota la batuta de l’actual director de l’agrupació Ramón Zacarías Cerdà Ramón interpretant l’obra de “A. Ketelbey En un mercat persa”.

El president de la centenària Societat Musical Lira Saguntina i la seua Junta Directiva agraeixen als directors, les i els músics que han format part de l’orquestra i a tots els que han participat activament en aquest projecte, la seua implicació, compromís i amor per la música que durant aquests 300 concerts, ha suposat interpretar i transmetre’ns tota la seua passió per la música, contribuint a la difusió de la cultura, la cohesió social i reforçant de la nostra identitat musical com a poble.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías