Search
Close this search box.

Concert de “L’Escola Canta”: La Missió de Robi

El proper dissabte 6 de maig a les 19.00 hores tindrà lloc a la Casa de la Música d’Ador, la interpretació de la Cantata La Missió de Robi a càrrec de l’alumnat del CEIP La Murtera juntament amb l’Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador.

Dins dels diferents projectes musicals de Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, el de L’Escola Canta resulta ser una magnífica ocasió perquè els alumnes s’impliquen en un projecte que integra treball musical, dramàtic, lingüístic i de moviment i a més enriqueixen la vida de la nostra escola i fa de pont entre l’educació i la cultura, posant en contacte l’alumnat i el professorat amb les Bandes de Música.

La missió de Robi, amb música del compositor Marcel Ortega i lletra d’Isabel Marin, narra la història de Robi, un xiquet extraterrestre que vol vindre a estudiar a una escola terrícola perquè li agraden molt els arbres i vol conèixer el planeta Terra.

Aquesta cantata combina música, cant i dramatització mitjançant diàlegs breus i carregats d‘humor, però que inciten a la reflexió i a la reacció individual i col·lectiva per donar la volta al
canvi climàtic. Tot amb un missatge optimista d’inversió de la situació si l’ésser humà pren consciència de la realitat i és capaç de modificar hàbits i actituds.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías