Search
Close this search box.

Concert de Nadal SM L’Entusiasta Benifairó de la Valldigna

La societat musical l´Entusiasta de Benifairó de la Valldigna, celebra aquest divendres 29 de Desembre el tradicional Concert de Nadal, què serà dirigit pel seu director convidat Albert Gonzàlvez Cardós i compta amb la participació del Cor l´Entusiasta, l´acte serà a partir de les 19:00h en l´Auditori Municipal.

Desprès de les Audicions Musicals dels alumnes de l´escola de música “Pepe Rafaela” celebrades el passat dimecres 20 i el dijous 22, amb l´actuació dels alumnes dels diferents conjunts instrumentals, i què va finalitzar amb la Banda Jove dirigida per Ferràn Cunyat, aquest divendres és el torn de la SM l´Entusiasta qui celebrarà el seu últim concert de l´any.

Al Concert de Nadal 2023 la banda benifaironera dirigida per Albert Gonzàlvez, interpretarà diverses peces musicals amb un marcat estil nadalenc i entre altres obres sonaran: la Suite Carmen de Georges Bizet, Die Fledermaus, Obertura Nabucco de G. Verdi, Va Penseiro de Nabucco, SiyahambaSiyahamba i per a finalitzar obres típiques nadalenques acompanyades pel Cor l´Entusiasta, entre altres Santa Noche i el famós Festival Christmas de L. Anderson………amb la Radetsky March de complement.

Per acabar els actes de Nadal, la societat musical l´Entusiasta celebrarà el dissabte 30, un dinar de germanor i “tardeo” per als músics, directius i simpatitzants de la banda.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías