Search
Close this search box.

Concert del Cor Polifònic: ¡Cantando voy!

El Cor Polifònic ens ofereix un passeig pel món a través de la música el pròxim dissabte 1 de juliol al claustre de L’Artística Manisense, i baix la direcció de Cristian Cavero. A les 21:45 h: entrada lliure i gratuïta.

Un cap de setmana ple d’activitats

El passat cap de setmana, L’Artística Manisense ha tingut un programa ple d’activitats. A continuació us oferim un resum

Concert de Sant Joan

La Banda Simfònica va oferir el passat dissabte el seu tradicional Concert de Sant Joan, baix la batuta de Manuel Godoy com a director convidat. El programa incloïa obres de Martínez Gallego, John Barnes, Aram Khatxaturian, Elmer Bernstein i Arturo Márquez. Compartim algunes imatges del concert de José María Montesinos.

image
image 1

La pròxima cita de la Banda Simfònica serà el pròxim 14 de juliol a les 21:30 al Passeig Guillermo de Osma, també baix la direcció de Manuel Godoy, amb motiu del 48é Festival de Bandes Ciutat de Manises. Com a banda convidada, la Societat Artística Musical de Benifaió dirigida per José Vicente Leal Mora.

Masterclass de Rafa Gálvez

El percussionista Rafa Gálvez, solista de l’Orquestra Nacional d’Espanya i músic de L’Artística Manisense, va oferir este diumenge una masterclass dirigida als alumnes de percussió de la nostra Escola. Un matí que els nostres alumnes van disfrutar i aprofitar!

image 2
image 3

La Banda Juvenil en la processó del Xiquet Jesús de Praga

I per posar punt i final cal cap de setmana, la Banda Juvenil dirigida per Jesús Jareño va desfilar pels carrers del centre històric amb motiu de la processó del Xiquet Jesús de Praga.

image 4
image 5

Compartir:

Últimas noticias

Categorías