Search
Close this search box.

La Fundació SGAE convoca la primera edició del Programa de Reconeixement a la Composició Musical per a Banda

La Fundació SGAE, a través del Consell Territorial de SGAE de la Comunitat Valenciana, convoca la 1a edició del Programa de Reconeixement a la Composició de Música Original per a Banda. A través d’aquesta iniciativa, es desitja fer costat a les compositores i compositors residents a la Comunitat Valenciana, així com estimular la creació de nou repertori i, paral·lelament, contribuir al desenvolupament professional dels autors vinculats a la música per a banda.

Podrà participar en aquest programa qualsevol compositora o compositor que actualment residisca i desenvolupe la seua activitat musical a la Comunitat Valenciana. Per a això, haurà de presentar una o diverses obres d’autoria única, originals i que no hagen sigut premiades prèviament, ni estrenades en directe o un altre format (en xarxes socials, bandes sonores, àlbums discogràfics, webs, podcasts…). No s’admetran adaptacions d’obres d’altres autors o que utilitzen fragments de peces musicals alienes.

El programa inclou dues categories a concurs; d’una banda, per a obres simfòniques per a banda, i, per un altre, per a banda juvenil. Entre tots dos apartats, es repartirà un total de 3.000 euros en sis premis.

El termini per a la presentació de partitures conclou el 29 de setembre de 2023.

¿Com participar?

Amb la finalitat de preservar l’anonimat dels participants, les partitures seran remeses en format pdf a l’adreça de correu electrònic cramos@fundacionsgae.org, identificades pel títol original de l’obra i un lema, i sense que conste el nom de l’autora o autor. A més, s’haurà d’adjuntar la documentació requerida i un breu currículum del compositor.

La relació d’obres a concurs serà publicada en la web de la Fundació SGAE durant el mes d’octubre de 2023 i, finalment, al novembre es donarà a conéixer el veredicte del jurat.

CASTELLÀ:

Bases completas de la convocatoria

Anexo 1 – Boletín de inscripción

Anexo 2 – Declaración jurada y autorización de datos

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías