Search
Close this search box.

CONCERT SM L´ENTUSIASTA BENIFAIRÓ DE LA VALLDIGNA “CONCERT GRANS OBERTURES” DTOR: VICENT ALBEROLA FERRANDO

La societat musical l´Entusiasta de Benifairó de la Valldigna, oferirà aquest dissabte 20 de Maig al Nou Auditori Municipal, a partir de les 20:00 el tercer concert anual anomenat Concert de Grans Obertures. Aquest serà el tercer concert des de que la banda benifaironera, començarà al mes de març un cicle de directors convidats i què a més son músics professionals formats a la societat.

Aquest concert compta amb la col·laboració i el patrocini del Ajuntament de Benifairó de la Valldigna i en ell s´interpretaran un repertori d´obres de grans compositors de la musica com Mozart, Strauss, Rossini, Shostakovich. Ponchielli…

Així es podran escoltar Las Bodas de Fígaro de Mozart, Obertura 1812 de Tchaikowsky o El Murcielago de Strauss entre altres.

El citat concert estarà dirigit pel director convidat i músic de la casa Vicent Alberola Ferrando, format a l´Entusiasta l´any 1980 amb l´instrument de clarinet. Nascut en 1970 a Benifairo de la Valldigna, es va formar en el Conservatori Superior de València. En l´any 1989 se li va concedir una beca en el Royal Conservatoire d’Anvers (Bèlgica). En 1990 va guanyar per oposició la plaça de primer clarinet en l’Orquestra Simfònica de Galícia, que va ocupar durant dotze anys, període en què ha col·laborat amb l’Orquestra de cambra Mahler, l’Orquestra Filharmònica de Gran Canària, l’Orquestra Simfònica de Tenerife, la Orquestra de Cadaqués, la Filharmònica de Galícia, la MMCK de Tòquio.

Actualment es professor A l´Universitat Alfonso X el Sabio i a l´Escola Superior ESMAR de València. Es primer clarinet de la Mahler Chamber Orchestra, a més de comptar amb la seua pròpia acadèmia Alberola MMCV. Es artista de clarinet de la marca Buffet Crampon i col·laborador del grups de càmera Festival Bonn Beethoven i Festival Ludwigsburg.

Benet Peris

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías