Search
Close this search box.

L’Orquestra actua divendres en la Mostra de Sainets

Divendres 19 de maig a les 22:00, l’Auditori Germanies de Manises acull la XVII Mostra de Sainets. A més de la representació de l’obra Cecilieta Mon Amour, durant l’esdeveniment tindrà lloc l’homenatge per les seues aportacions al món del teatre a Manises a Salvador Ortiz Marta i Xavier Esteve Catalán.

Xavier Esteve Catalán és soci de L’Artística Manisense i músic de l’Orquestra. En la nostra societat musical també ha desenvolupat les seues inquietuds artístiques i ha format part i impulsat diverses iniciatives teatrals, com ara l’espectacle musicoteatral COM (en la imatge), l’òpera La Archiseñora o l’obra La excepción y la regla. Tot una mostra de com teatre i música es complementen i formem part de les nostres expressions artístiques essencials.

I per això, perquè música i teatre van de la mà, durant la Mostra de Sainets del pròxim divendres, podrem disfrutar de l’actuació de la nostra Orquestra.

Pròximes activitats

Dissabte 3 de juny. Jornada de Portes Obertes.
Diumenge 11 de juny. Concert del cantautor Marcelo Lemos. Espai Musical de L’Artística Manisense. 20:00 hores.
Diumenge 18 de juny. Festival de Bandes Juvenils. Banda Juvenil de L’Artística Manisense i de la Unió Musical d’Aldaia. Plaça Europa d’Aldaia. 19:30 hores.
Dissabte 24 de juny. Concert de Sant Joan de la Banda Simfònica. Director convidat: Manuel Godoy. Passeig Guillermo de Osma de Manises. 22:00 hores.
Dissabte 1 de juliol. Actuació del Cor Polifònic. Claustre de L’Artística Manisense. Passeig Guillermo de Osma. Hora per concretar.
• Divendres 14 de juliol. Festival de Bandes Ciutat de Manises. Passeig Guillermo de Osma. 21:30 hores.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías