Search
Close this search box.

Concert de l’Ensemble de Clarinets de L’Harmonia Societat Musical d’Alacant

El pròxim dissabte 7 d’octubre a les 19 hores, a l’Església de Jesucrist dels Sants dels Últims Dies, C/ Aaiun 4 d’Alacant, tindrà lloc un concert de l’Ensemble de Clarinets de L’Harmonia, agrupació integrada dins de la Societat Musical L’Harmonia d’Alacant.

Per a aquesta ocasió, la agrupació dirigida per Daniel Lloret Andreo ha preparat un programa variat que inclou adaptacions d’obres de tall més clàssic com Caballería Ligera de Franz von Suppé, peces d’estil més contemporani com Easy Winners de Scott Joplin, o adaptacions d’obres composades per a banda simfònica, com Rikudim de Jan Van der Roost. A més interpretaran el Concertino para Clarinete y orquesta adaptat per a aquesta formació, interpretant el paper de clarinet solista Javier Sánchez, membre de la banda simfònica.

Amb aquest concert l’Ensemble pretén seguir estenent i divulgant la música per a aquest tipus de formació mitjançant programes variats i entretinguts sense deixar de costat el rigor interpretatiu que els caracteritza i l’alt nivell dels seus integrants.

L’entrada és lliure fins completar l’aforament i l’acte començarà a les 19.00h.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías