Search
Close this search box.

Conclou el 26 festival de Jazz a Ritme de swing en el barri de Malilla i amb una espectacular salsa dura en Patraix

Divendres, 28 de juliol. Palau de la Música

Jazz i balls a ritme de swing i un espectacular programa de salsa dura són les dos últimes propostes del cicle “Jazz als Barris i Pobles”, amb el qual conclou el 26 Festival de Jazz de València, que organitza el Palau de la Música. D’esta manera, demà dissabte en la pèrgola del Parc Urbà Malilla, actuarà el grup Le Dancing Pepa Swing Band per a transportar al públic als vells ballrooms del Harlem dels anys 30, mentre que l’endemà, diumenge, serà el torn de la multiinstrumentista salsa dura de Plena 79 Salsa Orchestra. Els dos concerts són gratuïts, amb aforament limitat i començaran a les 21.00 hores.

Demà dissabte, Le Dancing Pepa interpretarà una sèrie de potents temes i arranjaments en la pèrgola de Malilla, alguns d’ells de composició pròpia. Es tracta d’un grup que ha estat tocant per a ballarins de jazz durant més de deu anys i que han gravat quatre àlbums. Molt acostumats als festivals de swing danse, saben exactament com tocar per a fer ballar a totes i a tots. Presenten el programa “Swing en la calle”. El grup està format pel saxofonista i cantant Joan Saldaña, el trompeta Fede Crespo, el trombó Paco Soler, el pianista Juan Tamarit, el contrabaix Javi Pérez i el bateria José Reillo.

L’endemà, diumenge, La plaça de Patraix acull l’actuació de Plena 79, una orquestra de salsa dura que compta amb tretze músics amb una àmplia trajectòria professional, sota la direcció de Carlos Martí, multiinstrumentista i arranjador, i Carlos Llidó, percussionista i compositor. El seu repertori està pensat per al gaudi de qui balla i del públic incondicional d’este gènere musical. Presenten el seu primer LP “Tierra y Libertad”. Està format per Leo Yánez, veu, José Raúl Aguado i Chipi Chacón, cors, Diego Largacha, bongó i campana, Abel Sanabria, baby bass, Sergio Riera, piano, Raúl García i Fede Crespo, trompetes, Tony Molina, trombó i trompeta, Victor Belmonte, trombó i Joan Benavent, baríton.

Jazz als Barris i Pobles” ha comptat amb quatre actuacions prèvies que s’han desenvolupat en la plaça de la Reina amb la formació Sedajazz Kids Band, Arahí Latin Quintet al Parc Central, Joan Soler Quintet a la Casa Museu Blasco Ibáñez i Valmuz al poble del Palmar.

Ledancingpepa

Compartir:

Últimas noticias

Categorías