Search
Close this search box.

Obres finalistes del ‘V Concurs de Composició de pasdobles Fernando Tormo Ibáñez’, convocat per La Unió Musical d’Albaida `l’Aranya’

Una vegada finalitzat el termini de presentació de les obres per a aquesta cinquena edició del Concurs de Composició de pasdobles Fernando Tormo Ibáñez,

el jurat tècnic format per quatre personalitats de reconegut prestigi i solvència musical professional, ha valorat principalment l’acompliment de tots els punts especificats a les bases reguladores d’aquesta edició 2023, l’originalitat i la qualitat de les obres presentades (correcta utilització dels recursos compositius, la instrumentació i la presentació/edició de la partitura) i també l’adequada classificació de ‘pasdoble dianer’, o que encaixen amb un estil marcial i propi a l’estil de Fernando Tormo, així com la seua idoneïtat per a les desfilades al carrer.

Les 4 obres, que amb els lemes indicats a continuació, tenen la condició de FINALISTES del V CONCURS DE COMPOSICIÓ DE PASDOBLES ‘FERNANDO TORMO IBÁÑEZ’, són:

  • CENTO ANNI
  • JA BAIXEN
  • MEL DE ROMER!
  • LA FONT

Les obres finalistes seran interpretades per la Unió Musical d’Albaida l’Aranya en el concert i acte de lliurament de premis que tindrà lloc el dia 30 de setembre de 2023 (l’hora i el lloc seran oportunament publicitats, principalment per les xarxes socials i/o mitjans de comunicació).

Els autors/es de les obres finalistes haurien d’estar presents en el concert i acte de lliurament de premis. En cas de no poder assistir per causa degudament justificada, podran autoritzar a un representant per recollir els possibles premis atorgats, si és el cas.

PREMIS

PREMI del V CONCURS DE COMPOSICIÓ DE PASDOBLES FERNANDO TORMO IBÁÑEZ 2023, dotat amb 1.500 €. Atorgat pel jurat tècnic, si així ho estima oportú.

ACCÈSSIT del V CONCURS DE COMPOSICIÓ DE PASDOBLES FERNANDO TORMO IBÁÑEZ 2023, dotat amb 500 €. Atorgat per votació del públic assistent al concert de la final del concurs.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías