Search
Close this search box.

EL COR I L’ORQUESTRA DE “LA PRIMITIVA” DE RAFELBUNYOL OFEREIXEN ELS SEUS CONCERTS DE PRIMAVERA

Carmina Burana de Carl Orff ha sigut l’obra elegida pel jove director del cor de la societat, Jesús Orón Bolós, per al magnífic concert presentat a l’Auditori de Rafelbunyol.

La soprano Paula Passelari, el baríton Valentín Petrovici, el cor de la societat i el

alumnat de cor de quart de l’escola de música, han sigut acompanyats per un ampli ensemble de metall i percussió de músics de la casa.

La música de Orff i l’estupend treball oferit pel conjunt ha captivat a un públic que ha premiat als participants amb una gran i calorosa ovació.

image

El Romanticisme alemany ha sigut el títol genèric del programa elegit pel premiat director de l’orquestra simfònica de la societat, Pablo Marqués Mestre, per al seu concert de primavera celebrat també a l’Auditori de Rafelbunyol en el qual s’han interpretat:

I Part

– Obertura “Der Freischütz”…………………………Carl Maria von Weber

– Concierto para Violonchelo op.129…………………Robert Schumann

Solista, Ivan Balaguer

II Part

– Sinfonía n. 5 en Do menor op.67………………….Ludwig van Beethoven

1. Allegro con brio

2. Andante con moto

3. Scherzo: Allegro

4. Finale: Allegro

En el concert hem pogut gaudir de l’espectacular interpretació per part d’Iván Balaguer, primer violoncel de l’Orquestra de València, del concert de Schumann, que ha sigut molt valorada pel públic assistent.

També ha premiat l’execució de la cinquena simfonia de Beethoven, tercera de les simfonies de l’autor de Bonn que ha abordat l’orquestra de la nostra societat en el seu camí, després de la segona i la quarta simfonies que van interpretar en les edicions primera i tercera respectivament del Concurs CaixaBank d’Orquestres de la Comunitat Valenciana. Un programa que l’agrupació també ha oferit en *Algar del Palància i que sigut molt satisfactòriament valorat pels assistents a tots dos concerts.

image 1

Compartir:

Últimas noticias

Categorías