Search
Close this search box.

El Festival Mar i Jazz torna per segon any consecutiu al Cabanyal

Després de concloure una primera edició amb una excel·lent acollida tant per part dels músics com del públic, torna a València el Festival Mar i Jazz, i ho fa al mateix recinte de l’any passat, el Parc Dr. Lluch al Cabanyal, esta vegada amb tota la seua força i màgia amplificades: tres dies, dos escenaris, trenta grups i un poble infantil amb tallers i jocs per als més menuts, que tindran una cita amb el públic els dies 16, 17 i 18 de juny.

Un aparador amb tota la essència del Jazzomingo (la jam de cada diumenge a “Los 27 amigos”), lloc a on germina la idea d’aquest festival i la base del qual la composen el grup Jazzomingo Quintet, que actuarà el diumenge. Per les vesprades del Jazzomingo han passat prestigiosos músics de la talla d’Albert Sanz, Jesús Santandreu, Mariano Steimberg o Francisco Blanco “Latino”, els qui formaran part del cartell presentant-nos els seus últims projectes i compartiran escenari amb les noves generacions de l’escena jazzística valenciana, que ve trepitjant fort.

La presència femenina serà un altre factor a destacar al festival, ja que enguany comptarà amb projectes ja consolidats als quals la dona pren un paper molt important, com el Trío Kontxi Lorente, Sónnica Yepes & Matt Baker, que retran homenatge a la compositora canadiense Joni Mitchell, pionera d’una nova generació de músics i estils. I altres formacions emergents, com “Nina Dinamita & La Swing Milicia” que, inspirada en grans figures femenines transgresores dels rols de gènere establerts com Nina Simone o Rosario Sánchez Mora “La Dinamitera”, ens portaran música swing i amb missatge, una combinació explosiva que farà vibrar tots els batallons.

Una trobada caracteritzada per la qualitat dels artistes i per l’entorn en què té lloc, un parc de més de 12.000 metres quadrats, a pocs metres de la platja, ple de vegetació, ombra natural i artificial per apaivagar els moments de més calor, amb totes les comoditats per poder passar hores i hores gaudint de jazz “a la fresca”.

A més, en aquesta segona edició es dedica gran part del festival als xiquets de Mar i Jazz, i hi haurà actuacions enfocades al públic més jove i espontani. Per aquest motiu s’ha creat el El Poble Infantil de Mar i Jazz Kinderland, amb diferents tallers i activitats, a on tindran diversió per a tot el cap de setmana.

L’entrada és gratuïta, premisa del festiva des que es va començar a gestar. Per poder finançar part de l’esdeveniment, el Festival ha comptat amb el patrocini de Cervezas Alhambra i Caixa Popular, i amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Professionals del Marítim “Acipmar”, l’Ajuntament de València, el Mercat del Cabanyal, l’Institut Valencià de Cultura i el Col·lectiu Sedajazz.

El festival també comptarà amb altres reclams, com l’ampli i variat ventall de llocs de gastronomia local i beguda, i com a novetat la presència del Mercat Artesanal, a on artistes de la ciutat exposaran i vendran les seues creacions.

A on? Parc Dr. Lluch, el Cabanyal (Parada La Marina), València

Quan? Del 16 al 18 de juny del 2017

Horari del fetival:

  1. Divendres 16, de 17:30 a 1:30
  2. Dissabte 17, de 12:00 a 1:30
  3. Diumenge 18, de 12:00 a 1:00

Entrada gratuïta.

Programació

programacion 2017kinderland

Compartir:

Últimas noticias

Categorías