Search
Close this search box.

El jurat selecciona quatre pasdobles del III Concurs de Composició de Pasdobles “Fernando Tormo Ibáñez”

El jurat del III Concurs de Composició de Pasdobles “Fernando Tormo Ibáñez” està format per Ramón Garcia i Soler com a President, José Javier Sanz Vila, Rafael Garcia Vidal, Adrià Ronda Sampayo (director de l’Aranya) i el secretari sense veu ni vot, Francisco Martinez Espí.

Els quatre membres del jurat han destacat el gran nivell de les obres presentades i després d’una llarga deliberació, dels 19 pasdobles presentats han decidit per unanimitat escollir-ne quatre, com marquen les bases.

Els pseudònims d’aquests pasdobles son:
“Aurora”, “J.F.”, “La diana d’Albaida” i “Cosan”.

La decisió final del jurat per decidir-ne el guanyador serà el proper dia 30 de setembre a les 12 del matí al Cinema Odeon d’Albaida, quan la Unió Musical d’Albaida “l’Aranya” interpreten aquests pasdobles.

El guanyador del primer premi està valorat en 1.500 € i el públic assistent també podrà votar pel premi Accèssit del públic valorat en 500 €.

Les obres presentades son anònimes, en cap moment el jurat ha pogut saber qui són els autors de les composicions. Per aquest motiu se’ls exigia que posaren de nom a les seues composicions un pseudònim per mantenir-ne l’anonimat.

Cal recordar que el pasdoble guanyador del primer premi serà interpretat per l’Aranya el 7 d’octubre, dia de la patrona d’Albaida, en la baixada de la bandera que es realitza a la vesprada, abans de la solemne processó a la Mare de Deu del Remei. Un acte important per a la Societat Musical on es reflecteix l’estima per la festa i per la música en un dia tan important per a molts albaidins i albaidines i també per als músics de l’Aranya.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías