Search
Close this search box.

Èxit absolut durant el concert de la Banda de la Societat Lírica de Benissa en l’Auditori Teulada Moraira

La banda de Benissa, sota la direcció de Miguel À. Grau Martínez, a més d’esgotar les entrades dies abans del concert i omplir de gom a gom l’Auditori Teulada Moraira, rep una llarga ovació del públic assistent en acabar el concert.

Benissa, 26 de novembre. La banda de la Societat Lírica i Musical de Benissa defineix com èxit absolut el que va ocórrer el dissabte passat a l’Auditori Teulada Moraira. La complicada decisió del canvi d’ubicació del concert, no sols ha superat les expectatives sinó que ha tingut molt bona acollida i un millor resultat. El públic assistent va oferir a la banda una llarga ovació de peu una vegada finalitzat el concert.

L’acte del passat dissabte, que es va enregistrar per a poder-se publicar després pels canals digitals de l’entitat, va començar amb els homenatges a les noves incorporacions, a les famílies cecilianes i amb un emotiu comiat de Marcos Torres, músic que darrere de 53 anys formant part del grup finalitza aquesta etapa. Després d’aquests parlaments, Núria Ivars, la presidenta de l’entitat, va donar pas al director, Miguel Á. Grau Martínez, per tal de donar inici al concert, compost per quatre obres. La banda va començar a sonar amb el pasdoble “Las Arenas”, de Manuel Morales Martínez. Tot seguit es va interpretar “The Divine Comedy”, de Robert Smith. El concert va continuar amb “La Passió de Crist”, de Ferrer Ferran. I ja per a acabar, va sonar “El Olimpo de los Dioses” d’Óscar Navarro.

La banda de la Societat Lírica i Musical de Benissa, que ja s’havia vist sobrepassada per l’acollida prèvia al concert, ja que dies abans del mateix va haver de penjar el cartell d’entrades esgotades, va acabar sent ovacionada per un públic en peu orgullós i impressionat pel recital que acabava de presenciar. L’ovació, que es va mantindre durant diversos minuts, va emocionar i il·lusionar a la gent de la banda, que només pot manifestar molt d’agraïment per sentir-se tan acompanyada pel poble.

El canvi d’ubicació, decisió presa coneixent el risc que comportava canviar de municipi, no sols ha resultat un encert sinó una oportunitat per a conéixer realment quin és el nivell musical de la banda, ja que les característiques de sonoritat han permés al grup explorar-se i esforçar-se al màxim per aprofitar-se d’aquestes, i la resposta del públic no es va fer esperar. Per les xarxes es va poder llegir coses com: “Feia temps que no anava a un concert d’una banda amateur i sentia música amb tanta força i cor” manifestava un músic professional, assistent entre el públic, minuts després de finalitzar. “Gràcies banda de Benissa per la bestialitat de concert que ens heu oferit hui”, i, “Bru-tal. Orgull de banda” comentava altra gent assistent.

Des de La Societat Lírica i Musical de Benissa es fa una bona valoració dels resultats obtinguts arran d’aquests canvis i es vol reiterar l’agraïment pel suport ja incondicional que rep per part de la gent de Benissa i d’altres pobles veïns, així com per totes les mostres d’estima i afecte que ha rebut en els dies posteriors. Fer música no té sentit sense un públic que escolte, i és tot un goig satisfer i superar les expectatives, tant pròpies com alienes.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías