Search
Close this search box.

Concert de Nadal, on es presentarà el projecte Flautissims Simfònics.

La Associció Amics de la Música, per tancar el any 2019, celebrarà el concert de Nadal, on es presentarà el projecte Flautissims Simfònics.
Flautissims Simfònics es un projecte innovador portat a terme per la Associació Amics de la Música de Palma junt el CEIP la Murtera Ador-Palma que té com a objectiu apropar a l’alumnat de primària al món de les bandes de música, entitats de gran rellevància en la cultura dels pobles,  fen-los particeps actius d’un concert on interpretaràn amb la flauta i el flabiol uns arranjaments realitzats per a la ocasió.
En definitiva es una fusió entre els instruments bandístics i els instruments utilitzats a l’Escola, creant així una sonoritat innovadora, i la possibilitat de que els alumnes de primària pugen formar part d’un concert bandístic amb els seus propis instruments de l’Escola.
Amb aquesta experiència es pretén fomentar el gust per l’audició així com la creació de nous públics. El concert està estructurat per a que l’alumnat participe en les obres de forma alternativa. Així, i desde una perspectiva diferent a la del públic, poden gaudir de l’audició del concert dins de la mateixa formació bandística esperant així que aquesta experiència puga crear hàbits d’assistència a concerts i altres esdeveniments culturals.
Tanmateix es pretén fomentar tant el repertori com els instruments folklòrics de la nostra terra com el flabiol així com donar suport als Plans de Normalització Lingüística potenciant l’ús del valencià.
En definitiva es pretén que els alumnes gaudeixin d’una experiència inoblidable, que es el formar part d’un esdeveniment com un concert bandístic, i que la música ens serveix-ca per ajudar a fer millor persones.
Aquest concert tindrà lloc el proper Diumenge dia 15 de Desembre a les 19:00h. al Auditori de la Casa de la Cultura de Palma de Gandía.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías