Search
Close this search box.

Gonzalo Soler, nou president de l’associació “Tot per la Música” d’Ontinyent

L’associació “Tot per la Música” naix l’any 2000 amb Lluís Muñoz com a president fins el 2018, quan José García agafa el relleu fins a febrer de 2020.

Amb renovada il·lusió, agafa ara el càrrec Gonzalo Soler, qui ja va formar part de la junta de “Tot per la Música”.  És violinista i component de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent des dels seus inicis, i com a músic, coneix de primera mà el món associatiu i les seues dinàmiques. El seu equip està format tant per components joves de la Banda com per membres amb més experiència, i té com a prioritat formar una bona estructura organitzativa, que estarà distribuïda per àrees de treball. Aquestes àrees són la de gestió i administració, la artística i d’activitats musicals, actuacions i contractacions, material i arxiu, assistència i reunions i per últim l’àrea d’activitats extra-musicals.

Com a principals objectius, la nova junta s’ha proposat aconseguir despertar el sentiment d’identitat entre els membres de la Banda i fomentar la relació entre ells, intentar recuperar a vells integrants, realitzar activitats sociomusicals per als membres de la banda jove i augmentar la connexió i relació entre ambdues bandes. Per últim,  reforçar el vincle entre l’Escola de Música Ad Libitum, d’on naix tot este projecte, i la Banda, ja que és el treball conjunt d’ambdues entitats el que podrà donar els majors beneficis per a tots.

Gonzalo Soler, molt il·lusionat per la oportunitat de liderar aquesta nova junta, comenta que “estem intentant reprendre quant abans l’activitat d’assajos i concerts, dins de les condicions actuals permeses en la nova normalitat” i agraeix la implicació i il·lusió dels membres de la junta i a tots els membres de la Banda que han ofert la seua col·laboració. Acaba comentant que “espere poder portar amb treball, il·lusió i empenta els nous projectes avant per tal de que acaben convertint-se en realitat”.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías