Search
Close this search box.

Gran repercussió de les Societats Musicals als mitjans en el dia de Santa Cecília

València, 23 de novembre del 2016

Diversos mitjans de comunicació s’han fet eco durant aquestos dies de les activitats i reivindicacions de les societats musicals. La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana ha estat present a periòdics com Las Províncias, i en la seua representació, el seu President, Pedro Rodríguez, ha donat algunes entrevistes a emisores de ràdio com Radio Nacional de España, Radio Alicante Cadena Ser, Radio Valencia Cadena Ser i CV Radio.

Amb la celebració de Santa Cecília, patrona dels músics, les societats musicals han estat més presents que mai, no només als mitjans sinó també als carrers, portant aquest art que forma part de la idiosincràsia valenciana a tots els racons de la Comunitat Valenciana. Un d’estos racons fou ahir el Palau de la Generalitat, que per moments es va convertir en escenari de la interpretació musical a càrrec de la Societat Musical Poblats Marítims.

Aprofitant la celebració d’este dia tan especial per a totes les societats musicals, el President de la Generalitat Valenciana va rebre ahir a representants de la FSMCV per treballar en una agenda comú que permeta portar a terme projectes adequats a la gran importància que este teixit associatiu té a tota la Comunitat Valenciana.

Les societats musicals i la FSMCV als mitjans

Las Provincias: “Las bandas de música tomarán la Comunitat”.

Entrevista a Pedro Rodríguez en CV Radio.

Entrevista a Pedro Rodríguez en RNE (a partir del minut 3:17).

Entrevista a Pedro Rodríguez en Radio Valencia, el passat 21 de novembre, víspera de Santa Cecilia, al voltant de la manca de finançament i l’agravi comparatiu que sofreix el col·lectiu de les societats musicals respecte de la resta d’institucions culturals (a partir del minut 33).

Entrevista a Pedro Rodríguez en Radio Alicante, el passat 31 d’octubre, al voltant del projecte d’internacionalització que està inclòs en l’agenda de treball amb Presidència de la Generalitat Valenciana.

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías