Search
Close this search box.

I CONCURS DE COMPOSICIÓ “Emili Giménez Bou” de la Societat Ateneu Musical de Cullera

Aquest concurs té com a director fundador artístic a Ferrer Ferran.
La Societat Ateneo Musical de Cullera, crea aquest concurs, amb la intenció de donar valor a la creació i composició per a banda i orquestra, vol promocionar als compositors de tot el món motivant-los a la creació d’obres simfòniques i donant així llibertat en el plantejament estètic creatiu. L’objectiu d’aquest concurs és ampliar i donar a conéixer el repertori simfònic original per a banda simfònica, juvenil i infantil, així com d’orquestra juvenil, creant així, i utilitzant diverses plataformes digitals, per a poder escoltar i/o visualitzar el nou repertori per a banda simfònica.
S’han estipulat set categories: * “Obra Simfònica. Premi Emili Giménez Bou” (amb dotació econòmica al guanyador), i amb un termini de presentació que finalitza el 20/juny/2022. * “Obra Simfònica de concert”

* “Obra de Concert”

* “Obra per a Banda juvenil”

* “Obra per a Banda limitada o Infantil”

* “Obra per a Orquestra Juvenil”

* “Obra per a Solista i Banda”
Les obres premiades amb Menció d’Honor, en cadascuna d’aquestes sis categories, seran estrenades per les respectives agrupacions de l’entitat. I el termini màxim de presentació de les obres serà el 15/setembre/2022.
La valoració de les obres per part dels membres del jurat, es durà a terme a l’octubre de 2022. Totes les Bases estan disponibles en la pàgina web de la Societat (www.ateneumusical.com)

Compartir:

Últimas noticias

Categorías