Search
Close this search box.

I Concurs de Fotografia Unió Musical i Artística de Sax

Amb motiu de la celebració de la seua 90 aniversari, la Unió Musical organitza el primer concurs de fotografies relacionades amb les diferents activitats de la banda: des de concerts, cercaviles i desfilades, fins a assajos, audicions i convivències.

Tot aquell que vulga participar podrà presentar, com a màxim, un total de 5 fotografies originals que no hagen sigut publicades amb anterioritat fins al 13 de juny de 2020.

La decisió del jurat tindrà lloc el 20 de juny a les 20.00 hores en el local social, mentre que el lliurament de premis es realitzarà el 27 de juny en el transcurs del concert de la Banda d’Educands de la Unió Musical.

El primer premi estarà dotat amb 100 euros més trofeu commemoratiu; el segon premi rebrà 50 euros més trofeu; s’entregarà un trofeu al tercer premi.

Les obres hauran de presentar-se en el local social en un sobre tancat, indicant el lema, en el seu exterior, i les dades de l’autor, així com les obres presentades, a l’interior. Aquestes imatges, de tècnica lliure, tindran una grandària mínima de 18×24 i unes mesures màximes de 30×40.

A més, les fotografies premiades i seleccionades s’exposaran en la seu de la Unió Musical i Artística de Sax.

Per a més informació poden visitar: www.sumasax.es

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías