Search
Close this search box.

I Concurs per a Clarinetistes Orihuela

Des de A.C.A.M.D.O. i amb el suport de l’Associació de Clarinetistas Chalumeau, Fundació Avanza, HOCRE (indústria creativa i cultural), l’empresa Silversteinworks, Tempo pianos, Audioart produccions I Llibreria Códex han creat aquest concurs dedicat al clarinet i als clarinetistas.

La situació actual del covid-19 i la necessitat d’intercanviar coneixements entre persones ens ha motivat a oferir aquesta activitat online amb el propòsit que els participants puguen mostrar el seu treball personal en diferents disciplines que estan molt lligades a aquesta associació. En aquest cas volen donar l’oportunitat als alumnes o professionals de l’especialitat de clarinet al fet que mostren el seu treball en aquest singular concurs.

Aquest certamen de caràcter internacional està destinat a clarinetistas de fins a 25 anys i dividit en tres categories en funció de l’edat. Per a la present edició compta amb la presència d’un jurat de primer nivell: José́ Luis Estellés, Nuno Pinte, José́ Franch Ballester i Rafael Albert.

Podran consultar totes les bases i detalls del concurs en la pàgina web: www.concursoclarinete.es

Compartir:

Últimas noticias

Categorías