Search
Close this search box.

I Trobada d’Escoles de Percussió “Ciutat de Manises”

ACTUALITZACIÓ: Inscripcions obertes fins al 30 d’abril a les 23h a l’enllaç https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSck0REo8Uis8lC5o0g5cLcNIATkLu-zLMME1ki0_3C2r5DdjQ/viewform?c=0&w=1


Naix un nou projecte de la S.M. L’Artística Manisense, per iniciativa del professor de Percussió, Daniel Jiménez Sanjuán, per a commemorar el seu 50é aniversari.

Aquest projecte té la finalitat d’implicar als xiquets i xiquetes, que són el futur de la música, així com a professionals d’àmbit internacional.

Manises rebrà la I Trobada d’Escoles de Percussió, Ciutat de Manises, el 26 de maig del 2018. Aquesta trobada reuneix a escoles elementals de Societats Musicals i Graus Professionals de tota la Comunitat Valenciana.

Les Master Classes seran impartides per professionals de reconegut prestigi.

A més de comptar amb immillorables professionals, complementarem les Master Clas amb:

Concurs: Els 3 millors participants aconseguiran un magnífic premi.
Concerts: Les escoles estan convidades a participar en un concert amb el seu grup de percussió.

En definitiva, Manises rebrà una de les majors trobades de tota Espanya. Marques conegudes per tot el món de la percussió, no solament d’Espanya si no també internacionalment, van a patrocinar aquesta trobada, assegurant un gran èxit.

Professors convidats

Silvia Garcías

Excomponent de MAYUMANA.

Curs amb l’excomponent de Mayumaná, Silvia Garcías De Veus, artista en espectacles com “Mayumana Xou”, “BE” que es va representar a Nova York, “Momentum” i “Racconto” amb la col·laboració d’Andreu Buenafuente; i coordinadora artística en “Momentum” 2008/2014.

Yoel Páez

Actualment treballa com a professor a Berklee València i Abpdrums, participa com a professor en nombrosos seminaris i festivals de percussió entre els quals destaquen: La Rioja Drumming Festival 2011, Drumfest Internacional de Sevilla 2008, Seminaris Internacionals de Jazz del Palau de la Música de València 2003-2009- 2011, Percufest 2009-2011, Master Classes en infinitat de ciutats d’Espanya.

Des del 2009 forma part de les gires de la cantant Sole Giménez amb la qual grava “Dos Gardenias” i “Pequeñas Cosas” compartint en aquests discos amb artistes com Joan Manuel Serrat, Chano Dominguez, Ivan Lewis, Jorge Pardo, Yelsi Heredia, Joshua Edelman, Ara Malikian entre uns altres.

En aquestes gires actua en diversos països com Itàlia, Mèxic, el Marroc, Colòmbia, R. Dominicana i Austràlia, on realitzen un concert en la mítica Opera House de Sydney. En aquests últims anys, a més de la gira de Sole Gimenez, també participa en l’Homenatge a Nat King Cole al costat del cantant Isaac Delgado. També ha col·laborat amb la gira de la cantant de flamenc, Concha Buika, i del trombonista de jazz, Julio Montalvo.

Enguany ha tret al mercat el seu DVD “L’Art de la Independència 360º” passant per més de 12 sets de percussió en els quals abasta nombrosos estils.

Yoel és endorser Internacional de les marques: Meinl Percussion & Cymbals, Yamaha Drums,Wincent Estics i Remo Heads.

Josep Furió

Va ser membre de la EUYO (European Union Youth Orchestra) amb la qual va realitzar vàries gires europees amb el director Vladimir Ashkenazy.

Durant les temporades 2003 a 2005 va ser membre de l’Orquestra Simfònica de Galícia.

Ha col·laborat amb Orquestres com: Orquestra de Ràdio Televisió Espanyola, Orquestra Nacional d’Espanya, Orquestra Simfònica de Tenerife, Orquestra Simfònica del Principat d’Astúries, Orquestra Simfònica d’Extremadura, Orquestra Simfònica de Madrid, Orquestra Simfònica de Bilbao, Orquestra Ciutat de Granada, Orquestra Real Filharmònica de Galícia, Orquestra Palau dels Arts Comunitat Valenciana. També ha col·laborat amb grups de Càmera com: Sax-Ensemble, Etnos-ensemble, Neopercusión, Cámera XXI, TAIMA- Granada, Grup Instrumental de València, Collegium Instrumentale, S.P.G. (Spanish Percussion Group).

Dins del món del teatre ha participat en projectes entre els quals es poden destacar els realitzats amb la companyia PERKUSTRA (Brussel·les-Bèlgica) amb la qual va treballar en “Història d’un Percussionista” (2003); gravat per a RTVE, en “Marimbún” (2006) i en “PpP” (2007). Com a conseqüència d’aquestes incursions en el món de l’escena ha sigut candidat als premis Max de les Arts Escèniques en la seua novena edició (2006), en la categoria de Millor Actor de Repartiment i en la seua desena edició (2007), en la categoria de Millor Actor Principal.

És convidat freqüentment per a realitzar cursos de repertori orquestral en nombrosos conservatoris de tota Espanya. És professor des de 2010 del Curset d´estiu d´Agullent i des de 2014 professor de repertori orquestral en PercuFest. Des de 2006 és professor de l’Orquestra de València i des de 2013 professor en VPA (València Percussion Academy).

Pàgina de Facebook de l’esdeveniment.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías