Search
Close this search box.

II Curs de Direcció i Composició amb Philip Sparke organitzat pel CAM de Moncada

El famós compositor anglés Philip Sparke arriba al nostre país per a impartir un curs de composició i direcció per primera vegada. Està organitzat pel Centre Artístic Musical de Moncada i tindrà lloc en la seua seu del 25 al 29 de juny.

En ell s’impartiran seminaris de composició i de direcció així com classes particulars de composició i pràctiques de direcció amb banda. El curs està dirigit no sols per als que ja saben d’estes disciplines sinó també per a aquells que vullguen iniciar-se tant en la direcció com en la composició.

Hi ha també l’opció de ser alumne músic i així poder treballar amb el compositor durant els assajos i el concert. El curs conclourà el dia 29 de juny a les 20:00 amb un concert extraordinari, en el que dirigiran la banda tant els alumnes de direcció com el propi Sparke i on tindrem el luxe d’escoltar un variat repertori.

El període d’inscripció ja està obert. Per a més informació podeu visitar la web de la societat http://musicalmoncada.es o escriure a curs@musicalmoncada.es.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías