Search
Close this search box.

Jazz i música brasilera, hui a Concerts a la Fundació

Hui divendres 27 de gener, a les 20 hores, alumnes del campus en València de Berklee College of Music oferiran un concert de jazz i música brasilera dins del cicle de Concerts a la Fundació. El concert comptarà amb l’actuació de diferents agrupacions. El trio de jazz integrat per Clifford Bond, al piano; Ricardo Osorno, baix acústic, i Devin Malloy, a la bateria, reinterpretarà temes escrits pel compositor Stephen Sondheim. Devin Malloy i Ricardo Osorno acompanyaran també al pianista Rodrigo Andreuik en una segona agrupació que oferirà música original d’influència brasilera. Per últim, els músics Hooni Min, al piano; Michael Berter, guitarra elèctrica; Joshua Wheatley, bateria; i Tabari Lake, baix acústic, tocaran peces originals de jazz contemporani.

Concerts a la Fundació ofereix una programació anual de concerts organitzat per Fundació Bancaixa amb la col·laboració de Pavasal, Fundació Eutherpe i el campus Berklee College of Music en València, que busca donar suport als joves intèrprets i que compta amb concerts gratuïts fins juny amb repertoris que van des del jazz contemporani al blues i el soul, passant per músiques del món, peces per a piano, música clàssica i músiques del Mediterrani.

El concert tindrà lloc esta vesprada, 27 de gener, a les 20 hores al Saló d’Actes del Centre Cultural Bancaixa (Carrer General Tovar, 3). La entrada és gratuïta i lliure fins a completar l’aforament.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías