Search
Close this search box.

La Jove Orquestra de la Societat Musical Lira Saguntina oferirà un concert a Xilxes

Organitzat per l’Ajuntament de Xilxes, la Jove Orquestra de la Societat Musical Lira Saguntina oferirà un concert el pròxim diumenge 19 de maig a les 19h en el Teatre Municipal de la citada localitat. El concert està emmarcat en la programació de primavera organitzada per l’ajuntament.

El director de la Jove Orquestra, Ramón Z. Cerdá Ramón, ha seleccionat música variada, des del repertori barroc amb música de Vivaldi fins a la dels nostres dies, com a grans bandes sonores de pel·lícules. Cal destacar la BSO de Cinema Paradiso amb la solista Martínez Piedra al violí.

La Jove Orquestra de la Societat Musical Lira Saguntina naix en 2006, com a iniciativa de la directiva de la Societat per a anar introduint als joves estudiants de corda de la seua Escola de música Joaquín Rodrigo en el món i disciplina del treball en orquestra, com a pas previ i formatiu per a la seua futura incorporació a l’Orquestra Simfònica de la Societat.

En els seus primers 10 anys de vida van compartir la tasca formativa Antonio Benedito i Ramón Z. Cerdá, especialistes de violoncel i violí respectivament. Des de la temporada 2016-2017 es fa càrrec en solitari de la direcció Ramón Z. Cerdá.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías