Search
Close this search box.

L’Agrupació Musical Carrera Fuente de San Luis en concert dins del programa “Música al Carrer”

València, 28 d’octubre del 2016

El pròxim diumenge 6 de novembre, l’Agrupació Musical Carrera Fuente de San Luis oferirà un concert al Mercat de Colón, a les 12 hores, dins del programa “Música al Carrer” que organitzen conjuntament la Coordinadora de Societats Musicals de la Ciutat de València (COSOMUVAL) i l’Ajuntament de València.

Els concerts, que començaren en setembre i continuaran durant els caps de setmana fins l’11 de desembre, pretenen omplir de música els carrers de València, donant a conèixer les bandes de música que constituixen una part fonamental del patrimoni cultural de la ciutat.

Este diumenge, la banda encarregada de posar música als carrers de la ciutat és l’Agrupación Musical Carrera Fuente de San Luis, que a partir de les 12 hores ens oferirà un variat repertori sota la batuta del seu director Dídac Bosch Alcaina:

  • Alcázar nuevo, de Camilo Pérez Monllor
  • La Torre del Oro, de Gerónimo Giménez y Bellido
  • El Camino Real, de Alfred Reed
  • Lorencín Mendoza, de Pascual Marquina Narro
  • Marcha eslava, de Tchaikovski
  • Benny Goodman Memories, de Naohiro Iwai
  • Himno de la Comunidad Valenciana, de José Serrano Simeón

També a les 12h del diumenge 6 de novembre, la Plaça Esglèsia de Benicalap acullirà la música interpretada per la Banda de Música de Campanar. Els concerts continuaran el diumenge següent, amb les bandes de la Unió Musical Santa Cecília de Castellar-Oliveral i del Centre Instructiu Musical de Castellar-Oliveral.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías