Search
Close this search box.

L’Associació Amics de la Música de Palma de Gandia celebrarà el concert de Santa Cecília el 3 de desembre

Palma de Gandia, 24 de novembre de 2016

Com tots els anys, l’Associació Amics de la Música de Palma de Gandia celebra la festa en honor a Santa Cecília, que enguany tindrà lloc els dies 2, 3 i 4 de desembre. Activitats per als estudiants de la escola de música, com el berenar o la projecció d’una pel·lícula per a tots els xiquets, activitats esportives per als músics de la banda, i altres activitats com el sopar per a músics, cercaviles i visita als nous components de la banda es donaran cita estos dies per commemorar el dia de la patrona dels músics.

Entre estes activitats tindrà lloc el concert especial de Santa Cecília, que es celebrarà el pròxim dissabte 3 de desembre a les 20 hores a l’Auditori de la Casa de la Cultura de Palma de Gandia.

La Banda Amics de la Música de Palma, sota la direcció de Vicent Martí Ferrer, començarà amb el pasdoble Entrada de bandas de Elda de Pedro Joaquín Francés, per a continuar amb Lloch Ness del compositor Johan de Meij, i per a finalitzar la primera part l’obra Alvamar Overture, de James Barnes.

En la segona part del concert, la Banda interpretarà Alpine Fanfarre de Franco Cesarini, continuant amb Music for Braveheart de James Horner i per a finalitzar el concert, s’interpretarà l’obra Danzón nº2 d’Arturo Márrquez, arranjaments de Naohiro Iwai.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías