Search
Close this search box.

L’Associació Musical “Ciutat de Benicarló” prepara més activitats per a aquest estiu

L’Associació Musical “Ciutat de Benicarló prepara un final de juny carregat de música, amb les audicions de final de curs que s’estan celebrant esta setmana. A més, continuarà amb més activitats tant lúdiques com formatives durant el pròxim mes de juliol.

Les audicions de final de curs de l’Escola de Música tancaran el mes de juny amb la següent programació:

Dimecres 28:

  1. Auditori Pedro Mercader a les 19h. Audició dels alumnes de Grau Mitjà de Flauta.
  2. Plaça de Sant Joan a les 20h. Audició de l’aula de Clarinet i Oboè.
  3. Plaça de Sant Joan a les 21h. Audició de l’aula de Saxo.

Dijous 29:

  1. Auditori Pedro Mercader a les 19h. Audició de fi de curs dels alumnes de llenguatge musical.

Divendres 30:

  1. Zona peatonal del centres a les 19h. Rúa Musical amb audicions de les diferents seccions d’instruments de l’Escola de Música.

Respecte a les activitats formatives, l’Escola de Música de l’Associació Musical “Ciutat de Benicarló” finalitzrà el termini d’inscripcions el dia 30 de juny.

A més, s’ha programat el curs d’estiu “Mago Diapasón” per a xiquets d’entre 15 mesos i 6 anys, que podran participar junt amb els seus pares en esta activitat formativa per a l’aprenentatge musical a partir de l’estimulació temprana i el treball de diferents intel·ligències múltiples. La matrícula al curs “Mago Diapasón” romandrà oberta fins el 30 de juny.

Per últim, la societat musical ha programat també dos concerts que es celebraran durant el mes de juliol:

  1. “Una nit de ball a la fresca”, concert a càrrec de la banda juvenil que tindrà lloc el 15 de juliol a les 22h a la Plaça de l’Ajuntament (interior).
  2. “La música al cinema”, a càrrec de la Banda de música “Ciutat de Benicarló” que es celebrarà el 28 de juliol a les 21:30h a la Plaça de Sant Bertomeu.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías