Search
Close this search box.

La Asociación Musical “Virgen del Rosario” de Dos Aguas celebra el seu tradicional concert d’estiu

Diumenge passat 15 d’agost a les 23.00 hores i en la Plaça Constitució de Dos Aguas es va celebrar el tradicional concert d’estiu oferit per la Banda de Música de la Asociación Musical “Virgen del Rosario” de Dos Aguas. Aquest esdeveniment va servir també com a comiat del seu director, Javier Fernández Hernández, al qual se li va agrair públicament tota la seua labor durant l’etapa que ell ha estat al capdavant de la direcció musical i artística d’aquesta associació musical. També, el propi director, va aprofitar per a mostrar el seu agraïment a la població de Dos Aguas i recalcar l’important que és rebre ajudes de part de diferents institucions per a cuidar la cultura local.

WhatsApp Image 2021 08 16 at 18.48.58

El concert es va estructurar en dues parts, de la primera part cal destacar la participació com a solistes de tres components de la Banda de Música. La primera d’aquestes obres va ser Rêverie composta per Jeff Penders per a saxofon alt solista i banda. el concert va continuar amb una obra per a clarinet solista, El molinero de Subiza del compositor Cristóbal Oudrid. Aquesta primera part va acabar amb la simpàtica obra Immer Kleiner de Adof Schreiner, on la clarinetista solista va anar desmuntant a poc a poc el seu clarinet oferint-li les diferents parts al director, el que va aprofitar per a fer broma amb això.

La segona part del concert va començar amb un homenatge al director de cinema Luis García Berlanga, va consistir en la interpretació de tres peces significatives de la pel·lícula La vaquilla compostes per Miguel Asins Arbó. El concert va continuar amb el pasdoble que va compondre el propi director, Javier Fernández, i que va dedicar a la Asociación Musical “Virgen del Rosario” de Dos Aguas. Després de dirigir unes paraules al públic, la Banda de Música va oferir una propina en senyal d’agraïment per l’assistència. El concert va culmilar amb la interpretació de Dos Aguas il’Himne regional valencià.

Una vegada més es va demostrar que no importa la quantitat, sinó la qualitat i el bon saber fer per a poder oferir un concert com el que la Banda de Música de Dos Aguas va oferir i del qual el públic va gaudir.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías