Search
Close this search box.

L’Associació Musical “Ciutat de Benicarló” ultima la preparació dels seus concerts per Santa Cecília

València, 3 de novembre del 2016

Amb l’arribada del mes de novembre, l’activitat de l’Associació Musical “Ciutat de Benicarló” gira al voltant de la festivitat de Santa Cecília, una celebració doble ja que enguany es celebra, a més de la patrona de la música, el 40é aniversari de l’associació i els 180 anys de banda.

Amb aquest motiu, s’han programat tot un seguit d’activitats que es celebraran al llarg del mes de novembre, des de les més lúdiques i socials fins a les més purament musicals, per viure un mes ple de música i germanor.

Programació Santa Cecília 2017:

Dissabte 5 de novembre
Primera entrada de nous músics, a partir de les 16h al Carrer Cabanes 16.

Dissabte 12 de novembre
Sopar de ‘pa i porta’ i concurs de postres, a partir de les 21:30h al local del Carrer Cabanes 16.

Diumenge 13 de novembre
Festa infantil a partir de les 11h al local del Carrer Cabanes 16

Dissabte 19 de novembre
Segona entrada de nous músics, a partir de les 16h al Carrer Cabanes 16
Concierto de los Crazy Jockers, a las 23:30h en el local de la Calle Cabanes 16

Dissabte 26 de novembre
concert de les diferents seccions de la banda i celebració del 40é aniversari de l’associació i dels 180 anys de la banda, a les 19h a l’Auditori Municipal Pedro Mercader.
Serenata de les Muses, a les 22:30 passacarrers des del local del Carrer Cabanes 16 fins als domicilis de les Muses 2016 i 2017.
Celebració al local

Diumenge 27 de novembre
Tradicional ‘mañanita’ a les 9h al local de la Banda
Desfilada a les 9:30h i missa a la parròquia de Sant Bertomeu a les 11h en honor a Santa Cecilia junt amb la Coral Polifónica Benicarlanda
Dinar de germanor, lliurament d’insignies als nous músics i presentació oficial de la Musa 2017, la senyoreta Clara Torres Mañá, en un conegut restaurant de la localitat.

Al llarg d’estos dies, l’Associació Musical Ciutat de Benicarló realitzarà la presentació oficial del logo del 40é aniversari, la edició de la Revista-Memòria 2015 i la remodelació de la pàgina web, així com les millores que s’han fet al local de la societat.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías