Search
Close this search box.

LA BANDA MUNICIPAL CELEBRA MUSICALMENT EL NADAL I PER PRIMERA VEGADA AMB DOS CONCERTS EXTRAORDINARIS

Diumenge 15 de desembre. 12.00 h. Auditori de Les Arts
Divendres, 20 de desembre. 19.30 h. Palau de Congressos

La Banda Municipal de València tornarà demà diumenge a celebrar musicalment el Nadal amb una cuidada selecció de nadales i composicions festives, encara que enguany i per primera vegada des que interpreta este tradicional programa, hi haurà una altra cita el pròxim divendres 20 de desembre. La regidora de Cultura, Gloria Tello, assistirà a estos concerts gratuïts que seran dirigits per Rafael Sanz-Espert i que sempre desperten molta expectació, amb llargs cues des de primera hora de la matinada per aconseguir les entrades.

En la cita d’este diumenge, la centenària agrupació musical pujarà a les 12.00 hores a l’escenari de la Sala Auditori del Palau de Les Arts, per a interpretar “Wink at you” de Teo Aparicio-Barberán, “Bayrische Polka” de Georg Lohmann, “Mambo Glamoroso” d’Alan Silvestri, “Amistat” de John Williams, “Recife em festa” de Hudson Nogueira, “Anantapur” de Jordi Peiró que està dedicada a la Fundació Vicente Ferrer, el cèlebre Vals de les flors d’“El Trencanous” de Piotr Ilich Txaikovski, l’estrena d’“Un camí màgic” d’Enrique Cárcel i l’obra “We wish you a Mambo Chritsmas”, que són nadales tradicionals en versió mambo. Serà un concert molt especial que comptarà amb la participació de l’agrupació vocal convidada Antara Korai.

El segon concert tindrà lloc al Palau de Congressos el divendres 20 a les 19.30 hores, amb un repertori en el qual destaquen obres musicals que estan ben presents en el famós Concert de “Cap d’Any” vienés. D’esta manera, el públic podrà escoltar la “Dansa de les Hores” de l’òpera “La Gioconda” d’Almicare Ponchielli i de Johann Strauss les composicions “Annen-Polka”, l’obertura de l’opereta “Die Fledermaus” (La Rata Penada) i el famós vals “El Bell Danubi Blau”. A més, serà un concert especial, ja que s’interpretarà l’obra “Pere i el Llop” de Serguéi Prokófiev, un extraordinari conte musical que introduïx al públic en el coneixement dels instruments. I és que cada personatge està representat per un instrument diferent i compta amb la figura d’un narrador, que està protagonitzat pel periodista i locutor especialitzat, Martín Llade.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías