Search
Close this search box.

La Banda Primitiva presenta com seran els concerts de la nova normalitat amb total seguretat per a músics i instruments

La Banda Primitiva de Llíria va presentar divendres el nou sistema d’assajos amb un protocol de seguretat per a músics i instruments, que incorpora mascaretes per a músics i instruments, pantalles, mampares i altres productes que permetran realitzar concerts i altres esdeveniments musicals en la nova normalitat.

Este assaig va ser una primera mostra de les mesures de seguretat necessàries que s’establiran, a partir d’ara, per a prevenir els possibles contagis, col·locant com a màxima prioritat la seguretat dels músics i integrant de la banda. A banda de tots els elements establerts, la premissa general serà la corresponent distància de seguretat – com a mínim 1.5 metres – a través de la senyalística corresponent als cartells, gràfics i indicacions on es recomana la utilització de gel hidroalcohòlic o catifes per netejar el calcer abans d’entrar a les instal·lacions.

Una de les mesures més importants és la utilització de mascaretes específiques, patentades i certificades, per als instruments de vent. A més a més, els músics empren una mascareta amb tall transversal per a músics d’instruments de vent, pantalles de protecció per als percussionistes i mampares en les zones més conflictives.

Totes estes mesures són solucions que amplien la seguretat ja establerta per la distància obligatòria, tant als assajos, actuacions i concerts que se celebren durant la desescalada.

L’activitat s’ha pogut portar a terme gràcies a la col·laboració de la Banda Primitiva amb l’assessorament de SANIMUSIC, empresa valenciana especialitzada en productes químics desinfectants i en l’àmbit musical, durant un assaig real que permetrà mostrar les possibilitats de la tornada a l’activitat de les moltes societats musicals, auditoris, sales de concerts i altres col·lectius per adaptar-se a la nova normalitat musical.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías