Search
Close this search box.

La Banda Simfònica de la UM Riba-roja de Túria presenta el Concert de Primavera

El proper dissabte 20 de Maig a les 19:30 hores de la vesprada, la Banda Simfònica Unió Musical de Riba-roja de Túria oferirà el Concert de Primavera a l’Auditori Municipal, amb entrada lliure.

El lema “des dels Alps” fa referència a una de les obres que s’hi interpretaran: el Poema Alpestre de Franco Cesarini. El compositor va escriure aquesta obra dedicada a les muntanyes que formen part del paissatge on va créixer, l’esperit de la muntanya alpina és fàcil ‘entendre durant els episodis consecutius de la composició. L’autor aprofita la cèlebre ocasió per a retre homenatge a Richard Strauss (1864 – 1949), ja que l’obra es va compondre l’any que coincidia amb el 50 aniversari de la mort d’aquest famós compositor.

Altra gran aportació d’aquest concert serà el Concertino per a Clarinet de Carl Maria Von Weber, el qual estarà interpretat per la solista Maria Raga.

Estes i altres obres seran interpretades per la Banda Simfònica amb la finalitat de delectar el seu públic en aquest concert que es concep tan primaveral.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías