Search
Close this search box.

La comarca de l’Alt Vinalopó-Foia de Castallá té nou President *Comarcal

Les 14 societats musicals de la comarca de l’Alt Vinalopó-Foia de Castalla han triat per unanimitat a Juan Sánchez Picó com a nou president comarcal en l’assemblea general celebrada aquesta setmana a Villena, una trobada que ha comptat a més amb la presència del President Provincial de la FSMCV, José Ángel Espinós, i la Vocal d’Ensenyament de la FSMCV, María José Hernández Micó.

Juan Sánchez Picó, President de la Societat Musical Ruperto Chapí de Villena, és músic des de fa més de 13 anys, concretament en l’especialitat de tuba. “És un plaer poder col·laborar en aqueixa labor tan gran que realitza la FSMCV per a fer costat a les bandes i a les escoles de música de la nostra terra, sent indispensable per a ajudar-les a seguir avant. Com a President Comarcal continuaré posant tot la meua obstinació a defensar les societats de la comarca i a treballar perquè la música tinga un gran futur en l’Alt Vinalopó-Foia de Castalla”, ha declarat el nou President comarcal.

Sánchez relleva en el càrrec a Vicent Galvany, qui ha estat al capdavant de les societats musicals de la comarca durant anys i al qual la FSMCV vol agrair el seu treball i dedicació a la comarca.

Des de la FSMCV s’ha destacat que disposar d’una estructura comarcal és la clau que converteix a les Societats Musicals en principal element vertebrador de la Comunitat Valenciana. De fet, un dels projectes de major envergadura i calat social que la FSMCV desenvolupa és el seu programa anual d’activitats comarcals, que enguany ha aconseguit la seua XXI edició, i està destinat a fomentar la cohesió entre les societats musicals, la participació, la formació i la interrelació entre músics i alumnes d’aquestes, al mateix temps que permet vertebrar el territori a través de la música i compartir aquestes iniciatives artístiques amb la societat.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías