Search
Close this search box.

La Diputació d’Alacant convoca la XXII Campanya de Música als pobles 2017

La Diputació d’Alacant ha convocat la XXII Campanya de Música als Pobles 2017, la finalitat de la qual és la difusió cultural mitjançant la interpretació de concerts per les bandes de música de les Societats Musicals de la província d’Alacant pertanyents a la FSMCV durant l’any 2017.

El termini d’inscripció finalitza el 30 de gener. La data del concert que les bandes participants realitzaran durant aquest any no podrà ser posterior al 15 d’octubre de 2017. La Diputació d’Alacant abonarà a cada societat musical inscrita en temps i forma a aquesta Convocatòria una quantitat entre 1.200 i 2.500 euros en concepte d’actuació de la banda de música.

 

Les sol·licituds es complimentaran segons el model adjunt a les bases disponibles a aquest enllaç, i es lliuraran al Registre General d’Entrada de la Diputació, adreçades a l’Ilm. Sr. President de la Excma. Diputació d’Alacant, abans del 30 de gener.

Les instàncies hauran d’anar acompanyades de la fotocòpia del número d’identificació fiscal de la Societat Musical, i en el seu cas, de l’Escola de Música degudament inscrita al Registre de Centres Docents de la Comunitat Valenciana.

Les Societats Musicals participants en aquesta campanya hauran de fer constar en la informació pròpia del concert i en totes les actuaciones publicitàries relacionades amb ell que l’actuació de la banda ha estat sufragada per la Excma. Diputació Provincial d’Alacant, dins de la XXII Campanya de Música als Pobles, incloent el logotip de la mateixa.

 

PDF amb les bases de la convocatòria i el model d’instància.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías