Search
Close this search box.

La FSMCV llança l’aplicació web “Música i poble”

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) ha presentat l’aplicació web “Música i poble”, l’agenda de la música de la Comunitat Valenciana, que serà la primera que permeta conéixer tota la activitat musical popular que es duga a terme en cada població de la Comunitat.

 

A l’aplicació, que disposa de versió web i mòbil, s’hi pot accedir a través de fsmcv.org/musicaipoble. Disposa de filtres per campanya (activitats comarcals, concerts en el Templete, intercanvis musicals, etc.), federacions, data i localitat perquè l’usuari puga conéixer l’activitat musical que té al seu voltant. “L’objectiu de Música i poble ha estat aglutinar, per primera volta, en un entorn digital, tota l’activitat musical popular de la Comunitat perquè tot aquell que ho desitge puga conéixer els concerts que se celebraran en cada moment. És una manera de divulgar i promocionar la tradició musical de les tres províncies apropant els esdeveniments al públic”, destaca Pedro Rodríguez, president de la FSMCV.

 

No només informarà dels concerts organitzats per la FSMCV, sinó que l’aplicació s’ha posat a disposició de la Federació de Cors de la CV (FECOCOVA), la Federació de Folklore de la CV (FFCV) i la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters (FVDiT) perquè puguen incorporar-hi tots els concerts que s’organitzen conjuntament a través de la campanya d’intercanvis musicals. La campanya 2017 ha esdevingut la més important de la història ja que en ella participaran més de 50.000 músics pertanyents a estes quatre federacions. Per a la seua celebració, la Generalitat Valenciana va aprovar unes ajudes de 1,55 milions d’euros destinats a la FSMCV amb l’objectiu d’ajudar a promocionar la música de les societats musicals, cors i grups de dolçaina i tabalet.

 

L’aplicació conté ja tots els concerts de les diferents campanyes de la FSMCV i, en un futur, qualsevol entitat associada a algunes d’estes federacions podrà pujar els seus propis concerts.

 

entrar mip val

Compartir:

Últimas noticias

Categorías