Search
Close this search box.

La FSMCV retrà homenatge este diumenge en Llíria a les SSMM que decidiren constituir esta organització en 1967

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana realitzarà el pròxim diumenge 10 de setembre un homenatge en Llíria a les Societats Musicals que, en 1967, durant una reunió que es dugué a terme coincidint amb els Festivals d’Espanya celebrats en este municipi, proposaren la creació de la FSMCV.

Este acte, que se convertirà en el preludi de la celebració del 50é aniversari de la Federació, que se commemorarà en 2018, tindrà lloc en l’Església de la Sang de Llíria a partir de les 17.30 hores. Hi participaran, entre d’altres, personalitats com el president de la FSMCV Pedro Rodríguez, que parlarà sobre el present i futur de l’entitat; José Vicente Pedrola, president de la Unió Musical de Llíria, la Societat Musical que organitzà els festivals d’Espanya l’any 1967; l’historiador Francisco Rozalén, que parlarà sobre la situació d’Espanya i València al 1967; i Àngel Asunción, president d’honor de la FSMCV, que contarà com era la situació de les SSMM en 1967. A més, també comptarem amb la presència del Director General de l’Institut Valencià de Cultura, Abel Guarinós.

L’acte se clausurarà amb l’actuació d’un quintet de vent format per músics de les SSMM de La Unió Musical de Llíria i de la Banda Primitiva de Llíria.

 

Presentació del logotipus del 50é aniversari de la FSMCV

Amb motiu de la celebració en 2018 del seu 50é aniversari, la FSMCV convocà en juny un concurs per al disseny del logotipus oficial dirigit a tot l’alumnat i a equips de professor/a-alumne/a de les facultats de Belles Arts de la Comunitat Valenciana, dotat amb un premi de 1.500 € per al guanaydor.

 

En l’acte que se celebrarà en Llíria el pròxim diumenge se presentarà l’obra guanyadora, que ha estat creació de José Antonio Yuste Raja, estudiant del Màster Universitari en Arts Visuals i Multimèdia de la Universitat Politècnica de València. Baix el lema “La nostra música, els nostres músics”, este disseny serà utilitzat en tots els actes i materials que, durant tot l’any 2018, se duran a terme en tot el territori de la Comunitat Valenciana per commemorar l’efemèride.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías