Search
Close this search box.

La II Gala de la Música acull el lliurament dels Premis Orpheo 2016 a Sagunt

Sagunt, 20 d’octubre del 2016

El passat diumenge per la vesprada les Societats Musicals de Camp de Morvedre van lliurar els Premis Orpheo 2016 a la II Gala de la Música celebrada a l’Auditori Joaquin Rodrigo de Sagunt, un esdeveniment emmarcat dins de la campanya d’Activitats Comarcals de la FSMCV.

Aquesta iniciativa, la primera edició de la qual es va celebrar l’any passat, va complir de nou amb totes les expectatives. Es premiaren les trajectòries i projectes musicals que són exemples per a tots, sent un orgull tindre a la comarca persones que han fet i continuen fent tantes coses per les bandes i per la música.

D’entre totes les categories, els més aplaudits van ser els premiats per cada societat musical i també el premi especial atorgat per la Junta Directiva Comarcal a Vicent Cerdá, President Provincial de València de la FSMCV. Una persona que ha sigut membre de la Junta Directiva de la Federació des de 2002 fins l’actualitat i que ha desenvolupat diferents responsabilitats en àrees com Certàments, Activitat Federal, Assemblea General, Activitats Comarcals, Gala de la Música/Premis Euterpe, etc. No hi ha músics o directius que no el coneguen després de tants anys treballant per les SSMM de la Comunitat Valenciana, i per aquest motiu se li va atorgar el premi. Després de recollir el premi, va agrair en un emocionat discurs el fet d’haver-lo rebut i que les SSMM del Camp de Morvedre hagueren pensat que és mereixedor del guardó.

El públic que va omplir l’auditori va aplaudir carinyosament als guardonats a la gala i va gaudir de la música, ja que el lliurament dels premis es va intercalar amb les interpretacions de tres de les bandes de la comarca: l’Agrupació Músico Cultural d’Algar del Palància, la Societat Músico-Cultural d’Albalat dels Tarongers i la Societat Musical Lira Saguntina.

Els presents van felicitar a la organització per la posada en marxa d’aquesta iniciativa, a la que van acudir tots els presidents de les 12 Societats Musicals de la Comarca, i molts dels membres de les respectives juntes directives. També van assistir gran nombre d’autoritats, entre elles el Vicepresident de la Diputació i Alcalde de Faura, Toni Gaspar, els alcaldes d’Algímia, Canet d’En Berenguer, Estivella, Gilet, Quartell, Petrés, Albalat dels Tarongers i Algar del Palància, i junt amb ells molts regidors de les seues corporacions municipals que no van voler perdre’s l’event, i que pretenien recolzar d’aquesta manera a les societats musicals de la comarca. Com a amfitriò, l’acte va comptar amb la presència del regidor de Cultura de Sagunt, Juan Manuel Tarazona. A més, en representació de la FSMCV van acudir a l’acte José Manuel Fernández, el tresorer Luis Vidal i els Presidents Comarcals de les comarques Horta Nord, Vall de Càrcer, Ribera Baixa, Vall d’Albaida, Tierra del Vino i Canal de Navarrés. També va assistir a la gala el Diputat de les Corts Valencianes i ex president de la FSMCV Pep Almeria.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías