Search
Close this search box.

La Nit de Berklee arriba el 7 de juliol amb actuacions de músics de més de 30 països i amb Al Di Meola i la FSMCV com convidats especials

El pròxim 7 de juliol a les 22h tindrà lloc La Nit de Berklee, el concert de graduació dels alumnes de màster del campus a València de Berklee, que organitza aquest esdeveniment juntament amb Ciutat de les Arts i les Ciències. Es tracta de la quarta edició d’aquest gran concert, emmarcat en la Gran Fira de València i el més important de l’any per a Berklee a Europa, al que van assistir 4.000 i 5.000 persones en 2016 i 2017 respectivament, omplint el recinte del llac nord del Hemisfèric.

Músics procedents de més de 30 països actuaran sobre un escenari flotant enfront del Hemisfèric en aquest esdeveniment de caràcter gratuït i d’accés lliure, que en 2018 veurà el major desplegament tècnic fins avui, amb una producció espectacular i amb un programa artístic impecable per a homenatjar al fidel públic valencià. Aquesta edició de la Nit de Berklee tindrà com a fil conductor la temàtica “Band of Travelers”, per a explicar a través de la música histories dels artistes i intèrprets en tots els racons del món.

La Nit de Berklee 4

Així mateix, Al Di Meola actuarà com convidat especial. El reconegut guitarrista i compositor, amb una música que comprèn múltiples gèneres del jazz amb tints de rock, música clàssica de l’Índia, música clàssica occidental, flamenc i blues, i que és considerat un dels pioners de la fusió, interpretarà dues peces amb motiu de la otorgación del títol Doctor Honoris Causa en reconeixement a la seua aportació a la música per part del campus de Berklee a València.

Di Meola rebrà el títol Doctor Honoris Causa el 9 de juliol durant la cerimònia de graduació de la promoció d’alumnes de màster de 2018, la qual transcorrerà en l’Auditori del Palau de les Arts Reina Sofia, de la mà del president de Berklee, Roger Brown. Eddie Gómez, Plácido Domingo i John McLaughlin van rebre aquest mateix reconeixement en 2013, 2014 i 2017 respectivament.

Per primera vegada, a més, la Jove Banda Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana participarà en el tancament de la Nit de Berklee, per commemorar conjuntament el 50é Aniversari de la FSMCV.

Aquest concert, completament gratuït i obert al públic general, que tindrà lloc el 7 de juliol a les 22h, és possible gràcies a la col·laboració entre Berklee i Ciutat de les Arts i les Ciències, amb el suport de Fundació Bancaixa, Mapfre, Yamaha Ibèrica, i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

La Nit de Berklee 2

Per a més informació a temps real sobre La Nit de Berklee es pot visitar https://www.facebook.com/events/1028710433966491/

Sobre el campus de Berklee a València

El campus de Berklee a València és el primer campus internacional establit per la renombrada institució i l’únic fora de Boston. Situat en l’emblemàtic recinte de la Ciutat de les Arts i les Ciències a València, Espanya, l’esplèndid campus de 3.600 metres quadrats s’ha dissenyat específicament per a la música i està equipat amb l’última tecnologia. El campus de Berklee a València pretén oferir un punt de trobada per a llançar la carrera mundial dels alumnes internacionals amb major talent.

El campus, que ofereix un pla d’estudis únic i un centre internacional d’assessorament per a ajudar als alumnes en la seua transició cap a la vida professional en la indústria de la música, va presentar els primers Màsters de Berklee College of Music al setembre del 2012: Scoring for Film, Television, and Video Games; Contemporary Performance (Production Concentration); i Global Entertainment and Music Business. Al setembre del 2013 va donar començament un quart màster pioner en formació musical i tecnologia, el Music Production, Technology, and Innovation.

A més, el campus de Berklee a València ofereix un programa anomenat Study Abroad perquè els alumnes de Berklee del campus de Boston puguen cursar un trimestre, o iniciar la seua carrera, a València; programes d’estiu i programes especials, així com una nova forma perquè els músics de tot el món se sumeixen a la comunitat musical global.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías