Search
Close this search box.

La Nova d’Alcoi interpreta “A banda de jazz” amb solistes al Teatre Calderón

El concert serà el diumenge 18 de desembre, estarà dirigit per Juan Doménech i comptarà amb els papers solistes dels saxofonistes Moisés Olcina, Eladio Sellés, David Castelló i Raül Richart; el clarinetiste José Antonio Llinares, el tromboniste Jesús Fuertes i el bombardí José Luis Sellés

(Alcoi, 15.12.2022) La banda de la Societat Musical Nova d’Alcoi, dirigida per Juan Doménech, presenta una proposta a ritme de jazz, swing & latin per a l’última actuació d’aquest 2022. La cita musical, amb el títol A banda de jazz, és aquest diumenge, 18 de desembre, a les 18:30 hores en el Teatre Calderón d’Alcoi.

A l’escenari estaran els músics de la banda que obriran el concert amb Benny Goodman Memories de Benny Goodman amb arranjaments de N. Iwai. Després, el saxòfon tindrà compassos principals perquè arribaran dos peces on el so d’aquest instrument tindrà notorietat. Per una part, s’interpretaran dos moviments de l’obra Four pictures from New York de R. Molineli. En Tango Club, el paper principal serà interpretat per Eladio Sellés amb el saxòfon alt i, tot seguit, s’escoltarà Sentimental evening amb el saxòfon tenor de Moisés Olcina com a soliste.

Per acabar la primera part, donarem la benvinguda a 3+1 Saxophone Quartet: David Castelló (al saxòfon soprano), Eladio Sellés (al saxòfon alt), Moisés Olcina (al saxòfon tenor) i Raül Richart (al saxòfon baríton). Ells, junt a la banda, tocaran per primera vegada a Espanya l’obra Jazz concerto for saxophone quartet and concert band ‘The age of the saxophone’ de B. Holcombe.

Tre danze latine de M. Mangani estrenaran la segona part i amb la interpretació del clarinet soliste José Antonio Llinares. El públic escoltarà els moviments I. Contradanza, II. Vals criollo y III. Chorinho. Seguidament, serà el moment de Fogo da mulata d’E. Crespo amb el trombó soliste Jesús Fuertes i el bombardí soliste José Luis Sellés.

L’audició de la Nova acabarà al compàs del tema Frenesí d’A. Domínguez amb arranjaments de N. Iwai.

Les entrades es poden adquirir en TicketAlcoi i en la taquilla del Teatre Calderón.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías