Search
Close this search box.

La Primitiva Setabense inicia demà els actes organitzats per Santa Cecília

València, 17 de novembre del 2016

Demà comença el primer cap de setmana d’actes especials de la Societat Musical La Primitiva Setabense amb motiu de la festa de Santa Cecília.

El saló d’assajos de la societat acullirà demà divendres des de les 22:30 hores la presentació i proclamació de la Ceciliana Major, Eva Albiar Aliaga. El dissabte, a les 19 hores eixirà la banda dels locals de la societat musical, per dirigir-se al domicili de la Ceciliana eixent, Mª Dolores Juan, en la Baixada del Carme nº 6, per traslladar la imatge de la patrona a l’Església de la Merced, a on s’oficiarà una missa en el seu honor. Després, es traslladarà al domicili de la Ceciliana Major al carrer Cerdan de Tallada. A continuació tindrà lloc un sopar al local de la societat.

El diumenge, des de les 12 hores, hi haurà partit entre seccions de futbito al pati del col·legi Gozalbes Vera. Després, “dinar de cassoles” a la societat.

Els actes de la programació especial per Santa Cecília conclouran el dissabte 26 de novembre amb el concert de la banda i orquestra de la societat i posterior sopar social.

A més, del 21 al 25 de novembre l’Escola Música Vella ha organitzat una setmana cultural de portes obertes, amb un variat programa que pretén apropar les activitats de l’escola de música als ciutadans, per tal que coneguen què es fa a les aules. Entre les activitats es troben classes col·lectives de piano, tallers de percussió, lutheria i batukada, tallers de manteniment d’instruments… La Setmana Cultural finalitzarà amb la xocolatà oferida per l’Agrupació de Cecilianes de la Música Vella, i amb l’assaig didàctic a càrrec de la Orquestra i el quintet de vent Doma Le Vento.

Des de la Direcció de l’Escola de Música, destaquen que han posat “molta il·lusió en la organització d’aquesta setmana cultural, que encara que finalitzarà el 25 de novembre no serà així perquè immediatament ens posarem en marxa amb el concert de Nadal que celebrarem el 17 de desembre al Gran Teatre, i estem també amb la organització de diferents tallers dels quals donarem més detalls pròximament”. Des de l’escola de música volen recordar que mai és tard per aprendre música i tocar un instrument, raó per la qual la matrícula continúa oberta.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías