Search
Close this search box.

La Unió Musical de Torrent celebrarà la tradicional Setmana Musical coincidint amb la festa de Santa Cecília

Torrent, 17 de novembre del 2016

La Unió Musical de Torrent celebrarà la seua ja tradicional setmana musical en honor a Santa Cecília del 19 al 26 de novembre. Enguany és la 40 edició en la que aquesta societat organitza una setmana a on els diferents músics participen i ofereixen al públic una gran varietat d’obres i estils musicals.

La Banda Simfònica és la encarregada d’inaugurar la setmana mitjançant el concert que oferirà el pròxim dissabte 19 de novembre a les 19:30 hores a l’Auditori de Torrent. Del programa cal destacar el Concert per a Flauta de Cecile Chaminade, sent solista un dels músics fundadors d’aquesta banda, Ramón Bresó.

Tanmateix, la banda té l’honor de poder estrenar a nivell europeu l’obra “Korn Symphony” de Peter Meechan, inspirada en el tràgic bombardeig nazi sofert per la ciutat de Coventry en 1940.

Entre els nombrosos actes que tindran lloc al llarg d’aquesta setmana, destaca la missa en honor a Santa Cecília, que es celebrarà el diumenge 20 de novembre a les 13h a la Parroquia de Ntra. Sra. de la Asunción; els concerts que oferiran la coral polifònica i la Jove Orquestra el dijous 24 de novembre a les 22h.; i el concert de la banda juvenil que serà l’encarregat de tancar la setmana musical el 26 de novembre a les 18h.

Aprofitant aquesta 40 edició, la societat ha volgut comptar amb la participació del reconegut músic Pedro Iturralde, qui junt amb el quartet de saxos de la Unió Musical de Torrent, ens delectarà amb obres del propi saxofonista la nit del dimarts 22 de novembre a les 22h.

Totes les actuacions al llarg de la setmana es realitzaran al saló principal de la societat a les 22 h. i la entrada és gratuïta.

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías